VALİ KARADENİZ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

MANİSA GÜNDEMİ 09.08.2023 - 14:15, Güncelleme: 09.08.2023 - 14:18
 

VALİ KARADENİZ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Rana Kibar’ı ve Manisa Kızılay Şube Başkanlığı görevine atanan Öner Gürsel’i ziyaret etti.
Manisa Valisi Karadeniz ilk olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Rana Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  VALİ KARADENİZ’DEN BAŞARILAR DİLEĞİ 01.08.2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Rektör Kibar’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Vali Karadeniz, Rektör Kibar’a yeni görevinde başarılar diledi.  KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞINA ZİYARET Vali Karadeniz, daha sonra Manisa Kızılay Şube Başkanlığı görevine atanan Öner Gürsel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürsel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Karadeniz, Manisa Kızılay Şube Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgi alarak Başkan Gürsel ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi   
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Rana Kibar’ı ve Manisa Kızılay Şube Başkanlığı görevine atanan Öner Gürsel’i ziyaret etti.

Manisa Valisi Karadeniz ilk olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Rana Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

VALİ KARADENİZ’DEN BAŞARILAR DİLEĞİ

01.08.2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Rektör Kibar’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Vali Karadeniz, Rektör Kibar’a yeni görevinde başarılar diledi. 

KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Vali Karadeniz, daha sonra Manisa Kızılay Şube Başkanlığı görevine atanan Öner Gürsel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürsel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Karadeniz, Manisa Kızılay Şube Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgi alarak Başkan Gürsel ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Haber Merkezi 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.